Фото: segodnya.ua

Окупанти готуються до втечі на Запоріжжі: Центр нацспротиву вказав на підлий вчинок загарбників

Окупанти відчувають загрозу на південному фронті через наступальні операції Збройних сил України. Ворог почав грабувати підприємства у Запорізькій області.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. Так, у тимчасово окупованому Токмаку російські загарбники розграбували місцевий ковальсько-штампувальний завод. Більшість обладнання була вивезена військовими й подальша його доля невідома.

"Наразі місцевою окупаційною владою розроблений план вивозу інших матеріальних цінностей захопленого міста, який буде приведений в дію у разі провадження погіршення ситуації для окупантів", — йдеться у повідомленні.

Ситуація на фронті

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили атаки противника в районі Роботиного Запорізької області. Противник завдав авіаційних ударів в районах Мала Токмачка, Роботине, Оріхів, Запорізької області. Артилерійських обстрілів  противника зазнали понад 15 населених пунктів, серед них Червона Криниця, Мала Токмачка, Роботине, Новоданилівка, Оріхів Запорізької області.

Нагадаємо, за даними Інституту вивчення війни, українські контрнаступальні операції у прикордонному районі Донецької та Запорізької областей, швидше за все, дозволять скувати частини Сьомої гвардійської гірничо-десантної дивізії та не допустити їх перекидання на критичні ділянки фронту на заході Запорізької області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.09.2023 10:18