Фото: соцмережі

Окупанти можуть відновити штурм одного з українських міст: у ЗСУ назвали ознаки

Ворог, ймовірно, почне найближчим часом штурмові дії на Вугледарському напрямку. Напередодні окупанти шість разів завдали ударів по Вугледару з авіації.

Про це керівник об'єднаного прес-центру сил оборони Таврійського напряму Олексій Дмитрашківський повідомив в  ефірі телемарафону.

Він наголошує, що окупанти дотримуються тактики випаленої землі.

"Втративши багато особового складу на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, я думаю, що ворог найближчим часом зосередить увагу знову таки на Вугледарському напрямку. Це моя думка. Знищуються будинки, військовим сленгом кажуть розбирають будинки поверх за поверхом і це відбувається як в Бахмуті, так і на Вугледарі", — додав він.

Нагадаємо, Російська Федерація протягом минулої доби завдала вісім ракетних, 37 авіаційних ударів та здійснила близько 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Раніше Генштаб повідомляв, що російські окупанти продовжують посилювати контррозвідувальний режим на тимчасово захоплених територіях України. Так, в Енергодарі Запорізької області збільшено кількість патрулів, на блокпостах почали більш прискіпливо перевіряти особисті документи та оглядати транспортні засоби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.04.2023 11:56