Фото: росЗМІ

Окупанти навчатимуть дітей у школах у Криму військової справи

З 1 вересня у Криму окупанти запровадили для школярів нововведення. Учні тамтешніх шкіл проходитимуть курси військової підготовки.

Про це пише пропагандистське видання ТАРС.

РосЗМІ повідомляють, що на окупованому півострові вже організували семінар, де 25 вчителів проходили курси з стройової та тактичної підготовки, збирання-розбирання АК-47, тактичної медицини, організації побуту в польовому таборі та поводженню із засобами індивідуального захисту та РХБЗ. Як зазначають, у п'ятих-дев'ятих класах буде запущено курс позаурочної діяльності "Основи військової підготовки" з 1 вересня.

"Також учні 10-11 класів у рамках федеральної робочої програми ОБЖ вивчатимуть чотири модулі з основ військової підготовки", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Криму російській загарбники намагаються мобілізувати місцевих мешканців до російської армії. Зокрема, відправляють до війська силовиків, які вже давно у відставці. Окупанти намагаються використати українське населення на окупованих територіях, щоб стримати український наступ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.08.2023 10:23