Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Окупанти обстріляли село біля Херсона: загинуло троє мирних мешканців

У четвер, 30 листопада, вдень загарбники з артилерії обстріляли село Садове поблизу Херсона. Унаслідок атаки рашистів загинули троє людей.

Про це повідомив керівник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

"Під час обстрілу з боку російських окупаційних військ Херсонської міської територіальної громади у селі Садове загинули ще двоє людей. Чоловіки 1970 і 1956 років народження отримали травми, несумісні з життям. Загалом від ворожої атаки загинули троє людей", — написав він у соціальних мережах.

Про загибель у Садовому 59-річної місцевої мешканки раніше повідомляв у Telegram начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. Під час обстрілу села жінка теж отримала травми, несумісні з життям. На момент атаки вона перебувала на власному подвір'ї й отримала вибухову травму.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження стосовно порушення військовими Росії законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Про це повідомила прес-служба Херсонської прокуратури.

Також у Херсонській обласній військовій адміністрації розповіли, що російські війська в ніч з 29 на 30 листопада обстріляли Дар'ївку Херсонської області. Били по будинках місцевих мешканців. Поранені четверо людей.

Нагадаємо, що в середу, 29 листопада, російські окупанти обстріляли передмістя Херсона. Внаслідок ворожої атаки загинув 68-річний чоловік, який на момент ворожої атаки він перебував на власному подвір'ї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.11.2023 14:56