Фото: "Крим. Реалії"

Окупанти перекидають війська на один із напрямків: зафіксували 20 вантажівок з рашистами

У Маріуполі помітили передислокування російських військових. У напрямку тимчасово окупованого Новоазовська рухалися 20 вантажівок з живою силою армії РФ.

Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, зафіксовано рух 20 вантажівок з "поки живою силою" через Маріуполь з напрямку Бердянська на напрям Новоазовська.

"Найбільш очевидною причиною цьому є спроба терміново перекинути підкріплення на північ Донецької області дорогою Новоазовськ — Тельманове — Донецьк — Бахмут", — йдеться у повідомленні.

Росія перекидає війська через Маріуполь

Фото: Telegram Петра Андрющенка

Нагадаємо, у зв’язку із катастрофічними втратами окупантів, з метою доукомплектування новосформованої 25 загальновійськової армії Збройних сил Росії, на території Приморського та Хабаровського країв Російської Федерації здійснюються мобілізаційні заходи місцевого населення. В професійно-технічних училищах, технікумах та серед випускників інтернатів ведуться активні агітаційні заходи із залученням російських військовослужбовців новосформованої 25 армії ЗС РФ, які закінчили зазначені навчальні заклади. 

При вступі на військову службу окупаційні агітатори пропонують одноразову виплату у розмірі 600 тисяч рублів та грошове забезпечення від 200 тисяч рублів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.09.2023 14:51