Окупанти п'ють алкоголь «відрами» та знущаються над місцевими – розвідка

27 СЕРПНЯ 2017 12:21

Незважаючи на постійну присутність комісій російського командування у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ЗС РФ з введенням в дію режиму припинення вогню у підрозділах окупаційних військ різко збільшилась кількість випадків зловживання спиртними напоями та протиправних дій щодо населення.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міноборони України  у Facebook.

Зокрема:

  • в районі населеного пункту Безіменне (Новоазовський район) військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК в нетверезому стані скоїли дорожню транспортну пригоду, внаслідок якої травмовано двох цивільних осіб;

  • у населеному пункті Сентянівка (Слов’яносербський район) група військовослужбовців 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК у стані алкогольного сп’яніння здійснювали хаотичну стрільбу та підривали гранати.

«Така поведінка військовослужбовців російських окупаційних військ викликає обурення місцевого населення та подекуди призводить до відкритої протидії. Так, мешканці одного з населених пунктів Слов’яносербського району роззброїли трьох військовослужбовців 4 окремої мотострілецької бригади, які, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, погрожували застосуванням зброї», – повідомляє розвідка.

 

Події, 27.08.2017 12:21