Окупанти в Севастополі заявили про атаку на штаб Чорноморського флоту

20 СЕРПНЯ 2022 10:36

В окупованому Криму, в Севастополі, 20 серпня вранці пролунав вибух. Самопроголошена влада заявляє про "приліт" по штабу Чорноморського флоту РФ.

Про це інформує TrueUA із посиланням на "Кримінформ" та Telegram-канал так званого "губернатора Севастополя" Михайла Развожаєва.

Трохи пізніше самопроголошений "губернатор Севастополя" заявив, що безпілотник все ж нібито збили, а дим над покрівлею штабу виник через те, що "безпілотник впав та загорівся". Хоча ж спочатку окупант казав, що збити безпілотник не вдалося.

"Уточнення: безпілотник відпрацював пост повітряної оборони флоту. Збили БПЛА прямо над штабом флоту. Впав на покрівлю і спалахнув. Поразки не вийшло", – написав він.

У мережі з'явилися кадри безпілотника, який, за словами окупаційної влади, атакував штаб.

"25 хвилин тому до даху прилетів безпілотник. На жаль, збитий не був, хоч над бухтою працювали стрілецькою зброєю. Ішов низько. Жертв немає", – написав Развожаєв.

Тим часом місцеві Telegram-канали та окупаційна влада повідомляє, що на місці події біля будівлі штабу Чорноморського флоту працюють екстрені служби, а підходи та під'їзди, як пояснюють "зі зрозумілих причин" перекриті поліцією.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Росією Криму вранці 16 серпня пролунали вибухи. У Джанкойському районі півострова було видно густий чорний дим. Пізніше стало відомо, що серед знищеної зброї на військовому об'єкті росіян є зенітно-ракетні комплекси.

Війна, 20.08.2022 10:36