В окупованому Криму знову плунали вибухи: що відомо (відео)

16 СЕРПНЯ 2022 10:57

У тимчасово окупованому Росією Криму вранці 16 серпня пролунали вибухи. В одному з районів півострова видно густий чорний дим.

Як повідомив у Facebook голова Меджлісу кримсько-татарського народу Рефат Чубаров, у Джанкойському районі детонує сховище боєприпасів армії РФ. Чубаров додав, що горить сховище боєприпасів, "звуки від вибухів далеко прокочуються степом", пише TrueUA.

Він зазначив, що до села Майського у Джанкойському районі вирушив підконтрольний Росії голова Криму Сергій Аксьонов. Місцеві Telegram-канали публікують відео з місця вибуху.

Водночас державні російські ЗМІ пишуть, що в селищі Майському під Джанкоєм горить трансформаторна підстанція. Кримські ЗМІ повідомляють, що у Джанкойському районі сталося одразу дві НП: пожежа на трансформаторній підстанції в Джанкої та детонація на складі боєприпасів у селищі Майському.

Поки що немає підтвердженої інформації про вибухи на складі боєприпасів армії Росії з інших джерел — як офіційних, так і незалежних. У Міноборони України та Росії подію поки що не прокоментували.

Нагадаємо, 9 серпня в Криму пролунали вибухи на аеродромі під Саками — горіли склади з боєприпасами та злітна смуга у Новофедорівці. Усього було близько десяти вибухів. Внаслідок вибухів знищено дев'ять літаків, аеродром виведено з ладу.

Війна, 16.08.2022 10:57