Окупанти втратили частину танкового полку під Авдіївкою, — британська розвідка

Російські війська зазнають величезних втрат під Авдіївкою. Лише завдяки цьому окупантам вдалося досягти невеликого прогресу в захопленні території на цьому напрямку.

Про це повідомляє британська розвідка у Twitter.

Росія сконцентрувала зусилля на оточенні Авдіївки на Донеччині. Окупанти завдяки величезним втратам бронетехніки досягли лише незначного прогресу. 10-й танковий полк ворога, швидше за все, втратив більшу частину своїх танків, намагаючись оточити Авдіївку з півдня. 

Також численні звіти свідчать про те, що 3-й армійський корпус особливо страждає від проблем із поганою дисципліною та поганим моральним духом. 

"Втрати 10-го танкового полку, швидше за все, здебільшого були пов’язані з тактично помилковими лобовими атаками і були аналогічні втратам в інших нещодавніх невдалих атаках російської бронетехніки, наприклад, у районі міста Вугледар", — зазначають у Міноборони Британії.

звіт британської розвідки

Нагадаємо, керівництво Російської Федерації проводить нову кампанію з пошуку новобранців, які поповнять ряди своєї армії для війни з Україною. Чоловікам пропонують пільги та грошові бонуси.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.03.2023 12:18