Фото: Херсонська обласна прокуратура

Окупанти з артилерії вдарили по Херсонщині: троє людей отримали поранення

У вівторок, 3 липня, російські військові здійснили артилерійський обстріл села у Станіславській громаді Херсонської області. Унаслідок терористичного акту постраждали мирні люди.

Про це повідомили в Херсонській обласній прокуратурі.

Зазначається, що поранення отримали троє місцевих жителів, двох з них госпіталізовано. Пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди.

"За процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 
Наразі прокурори у взаємодії зі слідчими поліції проводять першочергові слідчі дії", — йдеться в повідомленні.

Відзначимо, 2 липня російські загарбники вкотре обстріляли Херсон. Окупанти влучили у багатоповерхівку. Щонайменше четверо містян отримали поранення, двоє з яких через прицільний удар по багатоповерхівці. Уламками пошкоджено обʼєкти цивільної інфраструктури.

Нагадаємо, Суми атакували безпілотні літальні апарати з території Російської Федерації. У центрі міста зафіксували чотири влучання іранських дронів "Shahed 136". Унаслідок влучання пошкоджено адміністративну будівлю та два багатоквартирних житлових будинки. Станом на 13:00 було відомо про 16 поранених та одну загиблу особу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.07.2023 16:37