Фото: скріншот з відео

Окупанти захопили ще кілька кварталів у Бахмуті, — ISW

Американський Інститут вивчення війни зафіксував частковий успіх окупантів у Бахмуті. Вороги просунулися з півдня до центру і на північному заході міста. 

Про це пише ISW.

У штурмі Бахмута найманцям з ПВК "Вагнер" допомагають регулярні частини російської армії. Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин 27 березня "засвітився" за кілометр на південний схід від міськради Бахмута в будівлі місцевої 5-ї школи. Аналітики ISW фіксують, що 

"ПВК "Вагнера" просувається в Бахмуті за підтримки регулярної російської арміїОкупанти мають частковий успіх на північному заході міста, в промзоні і вздовж вулиць Зеленої і Олександри Колпакової. Російських військових фіксують у кількох кілометрах від самого центру Бахмута", — йдеться в звіті ISW.

Також експерти зазначають, що "вагнерівців" могли перекинути і в Авдіївку.

Нагадаємо, російські війська 27 березня обстріляли й місто Слов'янськ Донецької області. Внаслідок атаки загинула людина. За словами глави держави, внаслідок російського обстрілу є загиблий і постраждалі різного ступеня тяжкості. Наразі на місці працюють усі служби. Надається допомога. Триває розбір завалів.

За добу 26 березня росіяни вбили одного жителя Красногорівки. У Бахмуті та Північному двоє людей отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.03.2023 08:20