Генеральна Асамблея ООН закликала до дотримання «олімпійського перемир'я» під час зимової Олімпіади в Республіці Корея

13 ЛИСТОПАДА 2017 23:00

Сьогодні Генеральна Асамблея ООН схвалила резолюцію, що закликає держави-члени дотримуватися «олімпійське перемир'я» в період, що починається за сім днів до початку XXIII зимових Олімпійських ігор, які пройдуть в Пхенчхані в Республіці Корея в 2018 році. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на UN.

«Менш ніж через 90 днів весь світ буде з інтересом стежити за надзвичайно видовищними Олімпійськими зимовими іграми в Пхенчхані на Корейському півострові. Республіка Корея готова вітати гостей з усього світу », - заявив глава національного оргкомітету Ігор Лі Хі Бомом з трибуни Генеральної Асамблеї ООН, представляючи проект резолюції про «олімпійському перемир'я».

1 листопада в Республіку Корея був доставлений Олімпійський вогонь. «Я дуже радий повідомити Генеральній Асамблеї ООН, що ми завершили всі приготування до Ігор, в тому числі будівництво стадіонів і всіх інших майданчиків, необхідних для змагань і відпочинку. Ми також завершили будівництво нових доріг. У грудні буде запущено новий швидкісний поїзд», - оголосив представник Сеула. 

Світ, 13.11.2017 23:00