Фото: Instagram Камбососа

Оприлюднено дату чемпіонського бою Ломаченко — Камбосос

Бій між колишніми чемпіонами світу у легкій вазі між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом пройде 12 травня в Австралії. На кону стоятиме вакантний титул IBF у легкій вазі.

Про це повідомляє NoSmokeBoxing з посиланням на ESPN.

Промоутер Боб Арум сподівається провести цей бій після поєдинку Наоя Інуе — Луїс Нері, який заплановано на травень.

Останній бій Камбосос провів у липні, перемігши Максі Г’юза. Ломаченко у травні програв Девіну Хейні.

Раніше у соцмережі колишнього абсолютного чемпіона у легкій вазі Джорджа Камбососа з'явився постер бою з екс-чемпіоном Василем Ломаченком.

Нагадаємо, український боксер Василь Ломаченко після бою за звання абсолютного чемпіона світу проти Девіна Хейні пообіцяв допомагати Україні та "своїй православній церкві". Водночас уродженець Білгород-Дністровського одягнув на себе жовто-блакитний прапор.

Варто відзначити, що Василь Ломаченко внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО". Підстава для цього — пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату, у якому він звинувачує Україну, мовляв, країна почала війну проти Бога, проти церкви та проти українського народу.

Також раніше боксер публікував дві частини скандального інтерв'ю з Митрополитом Лукою, де той виправдовував війну Росії проти України. Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Ломаченко вступив у лави тероборони, але покинув службу заради бою проти Джеймена Ортіза.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.01.2024 11:32