Фото: ru.wikipedia.org

Паники нет: замінник McDonald's у Росії втік з Бєлгорода через систематичну "бавовну"

У російському місті Бєлгород зачинилися всі ресторани мережі "Вкусно — и точка" через систематичні обстріли міста.

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ.

Зокрема, за даними видання Mash, наразі жоден із чотирьох ресторанів "Вкусно — и точка" у Бєлгороді не приймає відвідувачів. 

"Зарплати співробітникам обіцяють платити, коли відкриють — наразі незрозуміло. Пояснюють рішення так: збирати натовп людей в одному місці в такий час небезпечно", — наголосили у виданні.

До того ж пропагандисти зауважили, що раніше губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков оголосив, що з метою безпеки з регіону вивезуть дев'ять тисяч дітей. Перший автобус для евакуації вже прибув у Воронезьку область.

Що відомо про ресторани "Вкусно — и точка"

Мережа даних закладів харчування відкрилася у Росії після того, як американська мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's залишила російський ринок у травні 2022 року через велику війну в Україні. Відтак, країна агресорка вигадала свою альтернативу популярного фаст-фуду. "Вкусно — и точка" вже представлена у 63 суб'єктах Росії.

Як відомо, 12 березня легіон "Свобода Росії", "Російський добровольчий корпус" і "Сибірський батальйон" узяли під контроль декілька населених пунктів, зокрема, у Бєлгородській та Курській областях. Російські добровольці анонсували удари по військових позиціях у Бєлгороді та Курську, мешканців закликали евакуюватися. Пізніше добровольці повторили свій закликав до евакуації.

Нагадаємо, в Бєлгородській області від ранку 18 березня лунали вибухи. Росіяни скаржилися на атаку з використанням реактивної системи залпового вогню по території регіону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 19.03.2024 18:22