Фото: ілюстративне Джерело: "Укрінформ"

У Бєлгородській області чергова "бавовна": де саме вибухало у рашистів

В Бєлгородській області від ранку понеділка, 18 березня, лунають вибухи. Росіяни жаліються на атаку за допомогою реактивної системи залпового вогню по території регіону.

Про це повідомили місцеві пабліки.

Зокрема, близько 07:32 на території регіону попередили про ракетну небезпеку. Згодом росіяни почали жалітися на звуки вибухів та падіння уламків від збитих снарядів на території промислової зони Бєлгорода.

Через деякий час міський голова Бєлгорода заявив про постраждалого, а також пошкодження житлової будівлі й суб'єкта господарювання.

Своєю чергою Міністерство оборони заявило про атаку, нібито, реактивною системою залпового вогню RM-70 Vampire.

"Черговими засобами ППО десять реактивних снарядів знищено в повітрі над Бєлгородською областю", — додали в Міноборони країни-терористки.

Нагадаємо, 17 березня російські добровольці підняли свої прапори у населеному пункті Козинка в Бєлгородській області. Раніше сьогодні вони взяли під контроль населений пункт Горьковський теж Бєлгородської області.

Також раніше бійці легіону "Свобода Росії", "Російського Добровольчого Корпусу" та "Сибірського батальйону" записали спільне звернення до російського диктатора Володимира Путіна. Добровольці озвучили умову для можливих переговорів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 18.03.2024 10:59