Фото: "Атеш"

Партизани виявили склад, де росіяни зберігають ракети Х-22 (фото)

Росія зберігає ракети Х-22 на складі у Ленінградській області. Ці ракети доставляються на аеродром Сільці в Новгородській області, звідки злітають стратегічні бомбардувальники Ту-22М3, що атакують Україну.

Про це повідомляють партизани руху "Атеш" у своєму Telegram-каналі.

Партизани наголошують, що цю інформацію здобув їхній агент. Варто зазначити, що торік у серпні саме на аеродромі Сільці бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України вивели з ладу три Ту-22М3.

аеродром Сільці в Новгородській області

аеродром Сільці

Фото: "Атеш"

"Біля ангарів складу розміщено величезну кількість військової техніки, на якій транспортуються боєприпаси та для інших видів озброєння. Детальна інформація організації караульної служби, переміщення техніки та особового складу була оперативно передана Силам оборони України", — зазначили в "Атеш".

Зазначається, що детальна інформація щодо організації караульної служби, переміщення техніки та особового складу була оперативно передана українським військовим.

Нагадаємо, 29 червня агенти партизанського руху "Атеш" зафіксували розташування зенітно-ракетних комплексів С-300/400 поблизу Сімферополя у тимчасово окупованому Криму. Партизани зазначили, що уся інформація була передана "у правильні руки".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2024 15:54