Парубій: одне із завдань ВРУ - розглянути питання про скасування е-декларування для активістів

02 КВІТНЯ 2018 15:51

На поточному пленарному тижні Верховна Рада планує розглянути питання скасування е-декларування для антикорупціонерів. Про це повідомив спікер парламенту Андрій Парубій, передає TrueUA  

«Даний законопроект скасовує е-декларування, вводить декриміналізацію для тієї категорії осіб, які були мною визначені. Це також іноземці, які працюють в Україні. Перший законопроект буде з безпеки - про пенсійне забезпечення осіб, які звільнені з військової служби. Також на завтра планується законопроект про службу в органах місцевого самоврядування, а також питання про добровільне об'єднання територіальних громад», - зазначив Парубій.   

Крім того, спікер ВРУ наголосив, що також планується блок питань місцевого самоврядування, зокрема, закон про службу в органах місцевого самоврядування, законопроект про добровільне об'єднання територіальних громад, а наступним буде блок екологічний, який налічує шість позицій.   

Нагадаємо, що законопроект щодо скасування е-декларування був поданий президентом України Петром Порошенко влітку 2017 року.

 

Політика, 02.04.2018 15:51