Першу медаль на «Invictus Games» здобув поліцейський із Луцька

25 ВЕРЕСНЯ 2017 09:33

Першу медаль України на «Ігор Нескорених» виборов 29-річний патрульний поліцейський з Луцька Сергій Торчинський, інформує TrueUA.

«У легкоатлетичних змаганнях Сергій показав 3-й результат у секторі для штовхання ядра (13,71 метра), здобувши бронзову нагороду», – йдеться на сайті МВС.

Сергій Торчинський брав участь у найзапекліших боях на Донбасі, зокрема біля Савур-Могили, де отримав осколкове поранення в шию. Після реабілітації працює інспектором в патрульній поліції Луцька.

Нагадаємо, 23 вересня в канадському місті Торонто розпочалися міжнародні спортивні змагання «Ігри Нескорених» («Invictus Games»), участь у яких беруть військовослужбовці й ветерани бойових дій з інвалідністю, набутою під час виконання службових обов’язків. У паралімпійських змагання, заснованих у 2014-му, цього року вперше змагатиметься українська збірна.

До складу української команди входять 28 спортсменів, 17 з них – представники органів внутрішніх справ: гвардійці, поліцейські, прикордонники. Очолює збірну майор поліції Олександр Писаренко.

Наші нескорені змагаються у шести видах спорту: атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе.

Фото, 25.09.2017 09:33