Петро Порошенко: Ми маємо навчитися захищати стратегічні об’єкти від диверсійних груп

28 ВЕРЕСНЯ 2017 08:42

Президент України Петро Порошенко на воєнному кабінеті РНБО звернувся до керівників Генеральної прокуратури, СБУ, Національної поліції з вимогою знайти і притягнути до відповідальності винних у трагедії  на території в/ч у м. Калинівка, інформує TrueUA.

«Ми маємо навчитися захищати наші стратегічні об’єкти від диверсійних груп. Якщо є інші версії, значить будемо притягати до відповідальності тих, хто винен за іншими версіями», – написав у себе на сторінці Глава держави у Facebook.

Також він зазначив, що дав наказ посилити оборону і охорону стратегічних об’єктів силами Збройних Сил. «Ми далі миритися з цими подіями не можемо!», – наголоси Петро Порошенко.

Нагадаємо, що 27 вересня 2017 року військовою прокуратурою Центрального регіону України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 113 Кримінального Кодексу України за фактом вчинення диверсії на території військової частини яка дислокована у м. Калинівці Вінницької області.

Радник глави МВС нардеп Антон Геращенко вже заявив, що ініціюватиме рішення профільного комітету ВР про звернення до Президента щодо звільнення з посад очільника Генштабу ЗСУ і його заступника.

Жителі міста Калинівка, які були евакуйовані після початку вибухів на складі боєприпасів на Вінниччині, ще вчора ввечері могли повернутися додому.

Події, 28.09.2017 08:42