Фото: УМВС України у Волинській області

Під час обстрілу на Донеччині загинув екс-радник Залужного Олександр Никитюк

Внаслідок російського обстрілу у Донецькій області загинув колишній радник Валерія Залужного та полковник Збройних сил України Олександр Никитюк.

Про це повідомила Володимирська міська рада.

Зазначається, що чоловік загинув у районі міста Добропілля внаслідок ракетного удару. Йому було всього 56 років.

"Олександр Євгенович був знаною у нашому місті людиною, адже свою кар’єру у правоохоронних органах розпочав саме із Володимирського відділу внутрішніх справ ще у 1991 році. Працював на різних посадах у карному розшуці, а з березня 2005 року призначений начальником відділу міліції у Володимирі, який очолював протягом шести років. Далі працював на посаді заступника начальника УМВС України у Волинській області, після чого став заступником начальника міліції Херсонської області", — розповіли у міськраді.

Після повномасштабного вторгнення Никитюк був радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, служив на керівній посаді у Військовій службі правопорядку. В Олександра Никитюка залишилась дружина та двоє синів.

Також на загибель свого колишнього радника відреагував і сам Валерій Залужний. 

"Сьогодні від ворожої ракети загинув полковник Збройних Сил України Никитюк Олександр Євгенович. Спочивай з миром. Дякую що був у моєму житті. Завжди. Дякую що пішов до ….. Ти був справжній. Самий справжній з справжніх. Вибач мені. Я не міг по іншому", — зазначив Залужний у власному дописі на Facebook.

Нагадаємо, 13 вересня загинув начальник піротехнічного відділення Державної служби надзвичайних ситуацій 43-річний Денис Борбіта. Його життя обірвалося під час виконання службового завдання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.09.2024 16:59