Цигикал: під час прориву кордону були три групи: бойовики, провокатори і люди, які дали команду про те, що пункт пропуску замінований (ВІДЕО)

21 ВЕРЕСНЯ 2017 18:09

Голова Держприкордонслужби розповів, що під час подій 10 вересня, а саме незаконного перетину державного кордону групою осіб були бойовики, провокатори і люди, які дали команду про те, що пункт пропуску замінований.

Про це повідомив очільник прикордонного відомства під час брифінгу із журналістами у Маріупольському загоні морської охорони, інформує TrueUA.

Він зазначив, що на сьогоднішній день уже встановлені особи людей, як причетні до подій 10 вересня, а саме незаконного перетину держкордону групою осіб.

«Ми розділяємо усіх їх на 3 групи. Це група бойовиків, яких ми розшукуємо. Група провокаторів, які виступали на всіх мітингах, і  ще у 2013-2014 роках і не на стороні майдану, а на іншому. І люди, які дали команду про те, що пункт пропуску замінований. Вони теж провокатори, – наголосив очільник прикордонного відомства. –  Вони розуміли, що при такій команді ми повинні були звільнити пункт пропуску від машин і людей, і тим самим звільнили їм прохід для масового порушення. Це була така в них тактика дій».

Події, 21.09.2017 18:09