Фото ілюстративне. Джерело: Міноборони РФ

Під Мелітополем окупант відправився на "концерт Кобзона" після дегустації російського самогону

У селищі Мирне під Мелітополем російський військовослужбовець помер після вживання самогону місцевих жителів. Виробників алкоголю підозрюють у вбивстві.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Ріа-Мелітополь".

Відзначається, що гауляйтер Балицький запровадив на окупованій частині Запорізької області "сухий закон". Після цього самогоноваріння в області просто "розквітло".

"Від місцевих мешканців це спочатку ховалося. Але військова поліція схопила за горлянку місцевого гауляйтера Юрія Радькова. Адже саме на підпорядкованій йому території самогоноваріння просто розквітло", — йдеться в повідомленні.

Окупант не дотримався "сухого закону" й скуштував саморобний спиртний напій. Росіянин помер просто у дворі підпільних виробників — родини Кушнарьових.

"За іронією долі, сімейка любителів російського світу відправила на світ свого "визволителя". Сьогодні, за інформацією самого Юрія Радькова, щодо Кушнарьових псевдо-поліцаї проводять розслідування. Їх підозрюють у вбивстві", — пишуть у Telegram-каналі.

Нагадаємо, у середу, 28 червня, у Мелітополі лунали потужні вибухи. Попередньо, зафіксовані прильоти по військовій базі ворога та місцевому депо, яким активно користувалися рашисти.

Раніше, 22 червня, в окупованому Мелітополі сталися прильоти" на територію газового господарства. Там ворог облаштував стоянку техніку. Російські вояки у дворі розмістили БТРи, броньовані авто та іншу техніку. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.06.2023 13:10