У Мелітополі вночі лунали вибухи

У ніч на 25 лютого мешканці окупованого Мелітополя чули вибухи. Вони сталися близько 00:39 та 00:49. Поки що невідомо — нова "бавовна"  або ж провокації ворога.

Про це повідомило місцеве видання "РИА Мелитополь".

"Мешканців Мелітополя вночі розбудили вибухи Сьогодні вночі у тимчасово окупованому Мелітополі було не спокійно. Звук був глухим і чули його більше у мікрорайоні, центральній частині міста", — зазначають журналісти.

Вказується, що мешканці міста іноді чують поодинокі вибухи й вдень. Однак багато хто вже навіть перестав реагувати, оскільки рашисти відновили проведення навчань, і люди звикли до таких звуків.

Нагадаємо, днями в окупованому Маріуполі лунала серія вибухів. Це може свідчити про те, що ЗСУ знайшли спосіб "бити" по тилових базах та складах рашистів. Зокрема, 23 лютого в окупованому Маріуполі сталося три потужних вибухи. Два з них було чути на території сталеливарного заводу ММК імені Ілліча, ще один — в районі аеродрому. Було атаковано опорні пункти окупаційних військ. 

Крім цього, вибухи в окупованому Маріуполі чули й у ніч із 21 на 22 лютого. Попередньо, були "прильоти" по місцях базування окупантів та ворожих складах боєприпасів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2023 07:53