Фото: нацполіція

Під мостом в Ужгороді знайшли тіло переселенки

У неділю, 17 грудня, в Ужгороді під мостом по вулиці Анкудінова знайшли тіло літньої жінки. Виявилось, що 82-річна старенька була вимушеною переселенкою.

Про це "Суспільному" повідомила речниця Нацполіції Ганна Дан.

За словами речниці, на тілі померлої не виявили жодних слідів насильницької смерті, швидше за все трапився нещасний випадок. 

"Тіло знайшли перехожі. Жінка виявилася вимушеною переселенкою", — додала Ганна Дан.

Минулого тижня на околиці Ужгорода, поряд з готельно-ресторанним комплексом "Кілікія", знайшли тіло чоловіка. За інформацією місцевого журналіста Віталія Глаголи, труп чоловіка знайшли в канаві біля відомого в місті готелю. За попереднім висновком криміналістів, на тілі не виявлено тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті.

Нагадаємо, на Київщині 4 грудня рятувальники виявили тіло семирічного річного хлопчика. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, Владислава Гарвату з села Козаровичі Вишгородського району, рятувальники та поліцейські шукали дві доби. Тіло дитини знайшли в заплаві  річки Ірпінь неподалік його будинку.

Також у грудні знайшли тіло новонародженої дитини у селі Кропивник, що на Івано-Франківщині (Калуський район)Правоохоронці розпочали кримінальне провадження та встановлюють всі обставини смерті дитини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.12.2023 11:24