Фото: Олександр Бринза/Суспільне Харків

Під завалами виявили тіла чоловіка й жінки: у Харкові зросла кількість жертв ракетної атаки

У Харкові під завалами зруйнованого рашистами будинку по вулиці Академіка Проскури рятувальники виявили тіла чоловіка та жінки. У будинок напередодні влучила російська ракета.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов у Telegram-каналі.

"Під завалами будинку у Київському районі, який російський агресор обстріляв вчора вранці, знайшли ще два тіла чоловіка та жінки, які мешкали на першому поверсі зруйнованого підʼїзду. Зараз рятівники намагаються дістати їх", написав.

Додамо, що, за інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, російські загарбники близько 04:00 і 07:20 ранку 23 січня завдали декількох ударів по Київському та Салтівському районах Харкова. Попередньо — ракетами Х-22. Зруйновані багатоквартирні житлові будинки, навчальний заклад, інша цивільна інфраструктура.

Ще один ракетний удар рашисти завдали по Харкову пізно ввечері. Ця атака на місто стала вже третьою за добу. Під час нічної атаки ворог поцілив у центр міста, обравши за мішень житлову забудову та будівлю наукового закладу.

За даними голови Харківської ОВА, що внаслідок вечірнього удару постраждали дев'ятеро людей, з них одна дитина — чотирирічна дівчинка, їй надали допомогу на місці. Крім того, госпіталізовано четверо людей — два чоловіки та дві жінки. Їх стан середньої тяжкості.

Нагадаємо, у середу, 24 січня, росіяни обстріляли лікарню у Херсоні. Внаслідок терористичного удару поранено двох медиків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.01.2024 15:00