Підліток помер від інсульту через комп'ютерну гру

06 ЛИСТОПАДА 2019 18:52

Як і багато підлітків, 17-річний Пляват Харікін обожнював комп'ютерні ігри. І свої шкільні канікули він вирішив присвятити саме їм. Таїландський школяр дні і ночі сидів перед монітором, не відриваючись від улюбленої гри ні на хвилину. Щоб не витрачати час даремно, Пляват повністю відмовився від сну, а їв виключно перед монітором.

Тут батьки занепокоїлися всерйоз. Почали розмовляти з сином, попереджати його, але ніякі вмовляння не встояли перед привабливою онлайн-грою. Коли батько знову пішов до сина з черговою порцією розумних доводів, то побачив дитину лежачим на підлозі абсолютно без руху. Він тут же викликав швидку і спробував надати синові першу медичну допомогу. До приїзду лікарів підліток вже не подавав ніяких ознак життя. Експертиза показала, що причиною смерті став інсульт. До нього привели безсонні ночі, які хлопчик цілком присвячував відеоігор.

- Мій син був розумним і завжди добре вчився в школі, але у нього були серйозні проблеми з ігровою залежністю, - розповів Daily Mail батько померлого підлітка.

Суспільство, 06.11.2019 18:52