Фото: АрміяInform

У Повітряних силах припускають нові масовані атаки РФ після "затишшя"

Під час вихідних, 8-9 липня, російська армія не здійснювала масованих обстрілів по України. Однак військові припускають, що після такого "затишшя" можуть бути пуски ракет.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Хоч субота-неділя були відносно спокійними, цього не скажеш про ситуацію на фронті, де Сили оборони ведуть наступальні та оборонні дії. Чого слід очікувати? Всі запитують це. Коли ворог вдарить вчергове? Це всіх теж цікавить, але тут відповіді немає. Можна лише припускати, що після "затишшя" може бути щось, на що вони підуть", — сказав він.

Юрій Ігнат також додав, що на лінії фронту ворожа авіація працює постійно. Крім того, росіяни проводять розвідку дронами неподалік Дніпра на Півдні України. 

У Повітряних силах припускають, що окупанти будуть використовувати керовані авіабомби, оскільки активно працює тактична авіація.

Нагадаємо, 10 липня зранку російська армія скинула керовану авіабомбу на житловий район Оріхового, що у Запорізькій області. Удар завдали під час видачі гуманітарної допомоги місцевим мешканцям. Загинуло четверо людей, є багато поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.07.2023 14:41