Фото: "Укрзалізниця"

Плановий ремонт колії на Прикарпатті: "Укрзалізниця" анонсувала зміни в русі поїздів

З 17 по 27 липня "Укрзалізниця" закриє рахівський напрямок руху. Там планується ремонт колії на ділянці "Делятин — Надвірна".

Про це повідомляє прес-служба УЗ.

З 17 по 27 липня поїзди, що зазвичай прямують до Рахова, будуть обмежені до Івано-Франківська. Обмеження стосуватимуться лише робочих днів. У вихідні поїзди курсуватимуть до та з Рахова стандартним чином.

В "Укрзалізниці" додали, що вже працюють над призначенням щоденних "гірських шатлів" зі Львова до Ворохти (через Яремче та Татарів-Буковель) комфортабельними поїздами ДПКр-3.

"Це дизельні поїзди нового покоління з місцями для сидіння та кондиціонуванням в усіх вагонах першого та другого класу. Рейси зі Львова та зворотно з гір будуть виконуватися щоденно, тож можете бронювати свою подорож до Львова або Івано-Франківська вже зараз", — пояснили в УЗ.

На час ремонтних робіт в горах з 18 липня додатково буде призначено рейс №255/256 "Київ — Чернівці". Таким чином, поки вагони поїзда №55/56 не зможуть проїхати до Рахова, з 16 по 27 липня вони ж сполучатимуть столицю з Буковиною.

Крім цього, до Івано-Франківська запустять додатковий поїзд: №226 "Запоріжжя — Івано-Франківськ". Спочатку — в тестовому режимі в одну дату — 12 липня з Запоріжжя, 13 липня з Івано-Франківська.

Нагадаємо, в "Укрзалізниці" зазначили, що з 30 червня в пілотному режимі відкрито продаж квитків до жіночих купе. Вони доступні у таких поїздах: №81 "Київ — Ужгород", №41 "Дніпро — Трускавець", №75 "Київ — Кривий Ріг", №15 "Харків — Ясіня". 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 29.06.2023 17:59