Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Поблизу Маріуполя стався приліт по складу боєприпасів окупантів: з'явилося відео детонації

Ввечері 5 листопада у селищі Сєдове поблизу тимчасово окупованого Маріуполя спалахнула пожежа. Приліт стався по складу ворожих боєприпасів.

Про це пишуть місцеві Telegram-канали.

Пожежу видно за багато кілометрів. Також чутно потужну детонацію. У ЗСУ офіцйно "бавовну" в окупантів поки не коментували.

Що відомо про удари по Керчі 4 листопада

Збройні сили України у суботу завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу "Затока" у тимчасово окупованому Криму. Цю інформацію підтвердили раніше у Страткомі ЗСУ.

Telegram-канал "Кримский ветер" повідомляв, що на суднобудівному заводі в Керчі могло бути влучання в малий ракетний корабель проекту 22800 "Каракурт".

Пізніше командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук подякував пілотам за успішні удари по Керчі. Він також зазначив, що на території заводу стояв один із найсучасніших кораблів ЧФ РФ — носій крилатих ракет "Калібр".

Нагадаємо, речник Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш раніше пояснював, що американські далекобійні ракети ATACMS "суттєво змінюють правила гри". Тепер окупанти змушені відтягувати свої склади та аеродроми ще далі від лінії фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.11.2023 20:48