Фото: поліція Черкаської області

Поблизу Умані автівка наїхала на дорожників: двоє чоловіків загинули

Неподалік міста Умань, на автодорозі "Київ — Одеса", сталася ДТП за участю дорожньої служби. Загинули двоє дорожників.

Про це повідомила прес-служба поліції Черкаської області.

За даними правоохоронців, ДТП сталася 13 лютого, близько 14:20 години, на 169 кілометрі автодороги "Київ-Одеса", неподалік села Нестерівка Уманського району.

Встановлено, що робітники-автодорожники ремонтували дорожнє полотно. Під час виконання робіт працівники встановили відповідні знаки для водіїв — "дорожні роботи" та "обмеження швидкості".

Проте, 45-річний водій вантажного автомобіля Mercedes не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припаркований автомобіль дорожньої служби. Внаслідок аварії загинули двоє дорожників. Наразі водія затримано.

"Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 лютого в місті Жовква Львівської області сталась смертельна аварія. Внаслідок ДТП загинув водій та троє пасажирок.

Додамо, 9 лютого у Києві сталася ДТП за участю швидкої медичної допомоги. Унаслідок автопригоди постраждало шестеро людей, серед яких малолітня дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.02.2023 16:31