Подарунки для нього: що обрати чоловіку на День закоханих

13 ЛЮТОГО 2024 13:34

Обираєте подарунок для коханого на День святого Валентина? Можете забути про красиву обгортку — для чоловіка вона не важлива. Куди важливіше зміст! Потрібно орієнтуватись на його уподобання та бажання. І навіть якщо ви зі своїм обранцем вже багато часу разом, й, здається, ідеї для подарунка вичерпалися, ми підготували кілька варіантів, серед яких знайдете оптимальний.

Винна шафа Haier Wine Bank 

День святого Валентина асоціюється з романтичною вечерею та вишуканим вином. Але можна піти далі та зробити подарунок, що дає змогу насолоджуватися насиченим смаком вин протягом усього року, без прив’язки до дат. З винною шафою Haier Wine Bank 50 п’ятої серії у вас завжди буде свято!

винна шафа Haire Wine Bank

Ця вишукана та функціональна модель дає змогу зберігати пляшки так, наче їх тільки дістали з професійного винного льоху. Така шафа відрізняється від звичайного холодильника підтриманням спеціальних умов для зберігання вина: потрібна температура залежно від сортів (від 5–8 до 13–20°C), захист від УФ-променів, антивібраційна система — Haier Natural Airflow System. Саме вона гарантує збалансовану роботу компресора та вентилятора, завдяки чому тримається ідеальний рівень вологості — 50-70%, як у професійних виноробнях.

Wine Bank 50 ідеально впишеться в інтер’єр завдяки стильному дизайну та ширині 50 см. Дерев’яні полички забезпечують правильне, горизонтальне зберігання. Також модель працює по унікальній технології Haier зі створенням природного повітряного потоку, що розподіляється по всіх відсіках. У бренду великий асортимент винних шаф, крім Wine Bank 50 доступні й інші моделі, з різним об’ємом та функціями.

Чоловічі парфуми від BROCARD.UA

Як здивувати коханого в найромантичніший день року? Подарувати враження у флаконі! Універсальні й політкоректні аромати стануть органічним акомпанементом на кожен день, а глибокі, шлейфові — гучною заявою без слів для особливих подій. Крім того, такий подарунок буде завжди нагадувати й супроводжуватися думками про вас, де б не знаходилася кохана людина!

парфуми від Brocard

Щоб вибір точно став вдалим, існує два дієвих правила: варто враховувати особистість вашого чоловіка (характер, стиль життя, які аромати він обирав раніше) та місце покупки, де ви впевнені в якості та оригінальності.

BROCARD.UA пропонує неймовірний вибір ароматів з різних куточків світу, швидку доставку й гарантує: такий подарунок не може не сподобатися!

Річний абонемент в спортзал

Якщо ваш обранець давно планував зайнятися спортом, але щоразу відкладає, підштовхніть його до мети. Ніколи не пізно потурбуватися про своє тіло, до того ж кілька годин на тиждень знайдеться завжди. Річний абонемент у спортзал стане вдалим вибором, а щоб чоловік не сприйняв це за різкий натяк, складіть йому компанію — до того ж спільна справа зближує.

абонемент у спортзал

Окрім тренажерів, чимало фітнес-центрів пропонують послуги басейну, сауни, джакузі, тенісу, тому спільні тренування можна зробити цікавішими.

Книга

Бізнес чи художня література? Наукові або спеціалізовані видання? Сьогодні у паперових книг серйозні конкуренти: електронні "читалки" й аудіокниги, а ще за книгами знімають фільми (тепер багатотомник чарівним чином компактно поміщається в півтори години захоплюючої картинки).

книга у подарунок

Чи читають зараз люди паперові книги як раніше? Звісно! Чи банально буде подарувати книжку коханому? Звичайно ж, ні! Особливо якщо бачення в подарунковому форматі, з красивою твердою обкладинкою і яскравими ілюстраціями всередині. А щодо тематики, то обов'язково враховуйте його вподобання.

Курс керування, збирання чи ремонту дронів

Повномасштабна війна в Україні спричинила революційний прорив у використанні безпілотників як зброї — ще ніколи й ніде не було на них такого попиту. Якщо ваш обранець раніше проявляв інтерес до цих унікальних апаратів, то, можливо, його зацікавить базовий курс, який дозволить засвоїти основні знання з інженерії безпілотних літальних апаратів та підготує до керування, збирання чи ремонту дронів.

курс керування дронами

Окрім незвичного подарунка, це також своєрідний внесок у перемогу нашої країни, адже українські військові щодня вигадують нові способи використання безпілотників, тому додаткові знання та ідеї захисникам завжди потрібні. У мережі пропонують як теоретичні, так і практичні курси у різних містах — тому обрати те, що потрібно, буде доволі легко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Джерело: https://in.ck.ua/ua/den-svyatogo-valentyna/50-variantiv-podarunkiv-dlya-nogo-na-den-valentyna

Lifestyle, 13.02.2024 13:34