Фото: соцмережі

Поліція викрила двох сестер, які адміністрували канал ПВК "Редан" у Києві, — ЗМІ

У середу, 1 березня, Telegram-канал ПВК "Редан" у Києві зламали. Там з’явилося повідомлення нібито від Нацполіції України про небезпеку цього молодіжного руху.

Про це пише "Вечірній Київ".

За даними ЗМІ, канал вели дві сестри. У соцмережі публікували повідомлення про зустрічі для масованих бійок у Києві.

В останніх повідомленнях чату зазначили, що одна з адміністраторок попросила вибачення на камеру під час зібрання молоді в ТЦ "Республіка". Інша нібито перебуває в поліцейському відділі.

Telegram-канал мав декілька тисяч підписників. Однак після його "злому" там залишилося близько 500 людей. Для них залишили повідомлення про небезпеку ПВК "Редан".

"Хлопці та дівчата, даний телеграм канал було вилучено і він більше не належить до молодіжного руху "РЕДАН", який тільки завдавав шкоди суспільству. З минулим організатором цього руху проводять виховну бесіду. Підлітки вже зовсім забули, що відбувається в країні, і якою ціною була дана їм можливість творити такий дурдом на вулицях наших міст. Раджу двом сторонам конфлікту зупинити займатися незрозуміло чим, та перейти назад до своїх рутинних справ", — зазначили в одному з повідомлень.

Канал ПВК "Редан" заблокували

Нагадаємо, 27 лютого харківські правоохоронці затримали 245 осіб, які готували масову бійку в центрі міста. Вони хотіли провести заворушення біля ТЦ "Нікольський" від імені ПВК "Редан". Особи всіх учасників встановлено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.03.2023 14:53