Поліція затримала ґвалтівника 15-річної дівчини (ВІДЕО)

24 ЛИПНЯ 2017 20:30

Поліцейські затримали 46-річного злочинця, який  зґвалтував 15-річну дівчину,  інформує TrueUA з посиланням  на поліцію в Миколаївській області.

 

Зазначається,що від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що його неповнолітня донька стала жертвою насильницьких дій.

 

– Потерпіла дала детальний опис татуювань, описала характерні прикмети одягу, за якими тут же було надане орієнтування по всім підрозділам міста», – розповідає начальник Центрального відділу поліції Руслан ОСИПЕНКО.

 

Зазначається, що потерпіла повертаючись додому, йшла через парк «Перемоги», коли до неї підійшов незнайомий чоловік та, погрожуючи, затягнув її у чагарники, де наказав роздягнутися та вступив із нею у статеві відносини проти її волі. Після скоєного злочинець відібрав одяг та два мобільних телефони дівчини та звелів їй сидіти тихо і забрати речі з-під пішохідного мосту через десять хвилин.

 

Через деякий час потерпіла почала кликати на допомогу, на що відгукнулись перехожі, які надали неповнолітній свій одяг та допомогли зателефонувати її батькові, який, не гаючи часу, звернувся до поліції.

 

До пошуку злочинця були залучені співробітники Центрального відділу поліції, патрульної поліції, кінологічна служба, що забезпечило оперативне затримання зловмисника.

 

«Ґвалтівником виявився 46-річний місцевий мешканець, який неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за аналогічні злочини – за гратами він провів 19,5 років, двічі засуджений за зґвалтування (на 7 та 4 роки з 19,5). З місць позбавлення волі був звільнений три роки тому. », – зазначається у матеріалі поліції.

 

Наразі слідчими Центрального відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 152 КК України «Зґвалтування неповнолітньої», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років. Призначено проведення ряду відповідних експертиз.

 

Події, 24.07.2017 20:30