Євген Хаїт. Фото: Instagram Євгена Хаїта

Помер актор та сценарист "Джентльмен-шоу" Євген Хаїт

Актор Євген Хаїт, який грав у команді "Одеських джентльменів" та був сценаристом популярного "Джентльмен-шоу", раптово помер у неділю, 21 січня. Йому було 58 років. Церемонія прощання та поховання відбудеться у вівторок, 23 січня.

Про це повідомив його колега, актор, сатирик та шоумен, депутат Одеської міської ради від партії "Слуга народу" Олег Філімонов на сторінці Facebook.

"Вранці (21 січня, ред.) пішов із життя наш друг, письменник сатирик, драматург, поет, блогер, продюсер, людина, з якою ми товаришували та працювали з 1986 року Женя Хаїт. Серце зупинилося, хоч на серці він ніколи не скаржився. І запанувала порожнеча",  написав Філімонов.

Він додав, Хаїт був "дуже тонкою і талановитою людиною", писав чудові вірші, прекрасні та глибокі есе на інстаграмі та був "майстром формулювань". 

"Як він любив життя! Він співав з ансамблем дівчат. Він проводив кастинг для "Голих і смішних" і мав славу знавця жіночої краси. Він не вживав спиртного",  наголосив Філімонов.

 євген хаїт помер

Євген Хаїт. Фото: Instagram Євгена Хаїта

Прощання з Євгеном Хаїтом проходитиме у фоє Одеської кіностудії у вівторок, 23 січня, з 12:00. Поховання відбудеться на Таїровському цвинтарі.

Нагадаємо, 9 січня у віці 70 років помер естрадний співак і народний артист України Віталій Білоножко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 22.01.2024 09:49