Фото: zaxid.net

Посольство однієї з країн закликало своїх громадян утриматись від поїздок в Україну

Після останніх російських атак на Київ посольство Італії закликало громадян своєї країни відмовитися від поїздок в Україну.

Про це відомство написало у Facebook.

У посольстві зауважили, що на сьогодні безпекова ситуація у країні залишається критичною.

"Збройні напади на Київ і всю територію України. Ситуація у сфері безпеки залишається критичною, існує ризик відключення електроенергії. Усі поїздки в Україну, у будь-якій якості, настійно не рекомендуються", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч проти 8 травня російські війська вкотре атакували Україну дронами іранського виробництва Shahed-136Це була наймасовіша атака Києва за час воєнних дій. 

Міністерство оборони України опублікувало відео роботи сил протиповітряної оборони минулої ночі в Києві. Українським воїнам вдалося знешкодити всі ворожі повітряні цілі.

Також уночі Росія вкотре обстріляла ракетами Одещину, там зафіксовано влучання у склад одного з продовольчих підприємств і по рекреаційній зоні на Чорноморському узбережжі. Троє працівників складу отримали незначні поранення, їм надали медичну допомогу на місці. Тіло одного чоловіка згодом дістали з-під завалів

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.05.2023 21:37