Фото: ОК "Південь"

В ОК "Південь" показали наслідки "прильоту" в Одеській області (фото)

Пізно ввечері 7 травня Росія здійснила ракетний обстріл Одеської області. Було зафіксовано влучання у склад одного з продовольчих підприємств і по рекреаційній зоні на Чорноморському узбережжі.

Про це повідомило Оперативне командування "Південь". Військові також показали фото наслідків ворожого обстрілу.

Росіяни завдали ракетного удару з літаків стратегічної авіації. Вони випустили ракети типу Х-22.

"Ракети типу Х-22 спрямував по складу одного з продовольчих підприємств і по рекреаційній зоні на Чорноморському узбережжі. Рятувальні служби працюють над ліквідацією пожеж. Даних про постраждалих не надходило. Інформація уточнюється", — йдеться в повідомлені.

Вибухи в Одесі та області лунали під час повітряної тривоги. Спершу про ракетну атаку поінформував голова громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук. 

Нагадаємо, що у ніч на 8 травня рашисти масовано випустили дрони по Києву. Уламки збитих ворожих цілей впали у кількох районах, відомо про чотирьох постраждалих. Також збиті частини БпЛА "приземлилися" на злітну смугу аеропорту "Жуляни".

За даними українських військових, російські загарбники часто змінюють тактику повітряного терору України. У такий спосіб ворог намагається знайти та навчитися обходити українську систему протиповітряної оборони. Зокрема, війська країни-агресорки останніми тижнями активізували авіацію, тому в Україні почастішали повітряні тривоги. Однією з цілей окупантів військові називають психологічний тиск на населення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.05.2023 02:59