Фото ілюстративне. Джерело: Instagram Потапа

Потап подався до Колумбії й заговорив про "нові висоти у кар'єрі"

Український репер та продюсер Потап, якого нерідко критикують за його перебування за кордоном, повідомив, що полетів до Колумбії "розвивати свій бізнес і музичну кар'єру".

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

"Колумбійські артисти, такі як Shakira, J Balvin, Karol G і Maluma, — справжні лідери світової музичної індустрії. І, як продюсеру, у мене є надзвичайна можливість познайомитися з цією країною і працювати з найкращими авторами над створенням нових суперхітів", — повідомив артист.

Він закликав підписників побажати йому удачі, адже він прагне "досягти нових висот у своїй кар'єрі".

інстаграм Потапа

Скріншот з Instagram Потапа

Зазначимо, що за майже два роки повномасштабної війни репер рідко з'являвся в Україні. На початку повномасштабного вторгнення він перебував в Іспанії й тоді сказав, що заочно вступив до ТрО, проте його захейтили.

За його словами, він за кордоном нібито збирає гроші на допомогу українській армії. Тим часом Настя Каменських не полетіла з ним до Колумбії, а анонсувала тур Україною.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських випустила альбом з live-треками. До нього увійшли ті пісні, які можна було почути на великому концертному шоу "Я — Україна", що зібрало аншлаг у столичному палаці "Україна".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 12.02.2024 04:19
Фото ілюстративне. Джерело: Instagram Потапа