Фото: Pixabay

Потепління й сильний вітер: Укргідрометцентр розповів про погоду на вихідні

Найближчими вихідними в Україні очікується потепління, однак температурний комфорт порушать сильні пориви вітру. 

Про це йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

Синоптики вказують, що найближчої ночі в більшості областей очікується невеликий мокрий сніг та дощ. Температура очікується 0...5 градусів тепла, у східних областях — 2...7 градусів морозу. 

У суботу, 25 лютого, вдень у західних, північних та Вінницькій областях пройде помірний дощ, а от в Карпатах та на Закарпатті — значні опади. Водночас на решті території без істотних опадів. У східних областях вдень 6...11 градусів тепла, у центральних областях та південній частині 12...17 градусів тепла.

У Києві вночі очікується невеликий мокрий сніг та дощ, а вдень — помірний дощ. Прогнозуються пориви вітру 15-20 м/c. Температура по області — вночі від 4 градусів тепла до 1 градуса морозу, вдень — 6...11 градусів тепла.

У неділю, 26 лютого, в Карпатах та на Закарпатті очікується помірний сніг, вдень з дощем, у центральних, східних та південних областях невеликі, місцями помірні опади переважно у вигляді дощу, на решті території без істотних опадів. Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 1...6 градусів тепла, на півдні та сході країни вночі — 1...6 градусів тепла, вдень  8...13 градусів тепла.

Раніше повідомлялось, що лютий не буде аномально теплим. Однак не варто очікувати й сильних морозів. 

Нагадаємо, 2 лютого харківський бабак Тимко III спрогнозував, що весна розпочнеться за шість тижнів.  

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.02.2023 19:07