Фото: Our World

Потужний вибух у Німеччині: постраждали 12 співробітників спецслужб (фото)

У четвер, 11 травня, в Німеччині пролунав вибух у багатоповерховому будинку в місті Ратінген під Дюссельдорфом. Влада не відкидає версію теракту.

Про це повідомляє видання ZDF.

За даними місцевої поліції, вибух стався в одній із квартир будинку близько 11:15. Наразі відомо, що десять пожежників і двоє поліцейських дістали поранення, деякі з них дуже серйозні.

Як йдеться в повідомленні ЗМІ, правоохоронців до будинку викликали місцеві жителі, які помітили, що поштова скринька одного з мешканців переповнена. Поліцейські викликали рятувальників, щоб відчинити двері до квартири, в якій проживали мати та син. Ймовірно, саме в той момент чоловік привів у дію невстановлений предмет, унаслідок чого стався вибух та пожежа.

Місце події нині оточили, задіяно кілька рятувальних вертольотів. У багатоповерхівку увійшли озброєні офіцери, а снайпери зайняли відповідні позиції. Влада не відкидає версію теракту.

Нагадаємо, уранці 11 травня в італійському Мілані пролунав потужний вибух. Після цього здійнялася сильна пожежа. У соціальних мережах очевидці повідомили, що причиною надзвичайної події став фургон, який вибухнув. Про жертв та постраждалих унаслідок події наразі невідомо.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 11.05.2023 17:23