Правоохоронці вилучили контрафактний алкоголь, сигарети та наркотики

19 СІЧНЯ 2018 10:41

На Донеччині в ході обшуків правоохоронці виявили контрафактний алкоголь, тютюнові вироби та наркотики, повідомляє TrueUA.

На сайті Держприкордонслужби зазначається, що оперативно-розшуковим відділом Держприкордонслужби спільно з прокуратурою та представниками слідчого управління ДФС проведено ряд санкціонованих обшуків помешкань та транспортних засобів в м. Маріуполь, Мангушському районі та у КПВВ «Гнутове».

«Мешканець Маріуполя планував реалізацію контрафактних алкогольних напоїв на тимчасово непідконтрольній території України. А на підконтрольну територію чоловік хотів доправляти та збувати безакцизні сигарети. В результаті, вилучено понад 170 літрів горілчаних виробів, майже 600 пачок тютюну різних марок з ознаками фальсифікації. Крім того, виявлено понад 5000 марок акцизного податку та ящик з новими пробками від пляшок та прилади для закупорювання горілчаних виробів. Також оперативники виявили чотири пакунки з понад 400 грамами наркотичної речовини,  попередньо – коноплі», – йдеться у повідомлені.

Події, 19.01.2018 10:41