Фото: соцмережі

Правоохоронці затримали чоловіка, який розстріляв кіоск у Києві

Чоловік, який розстріляв кіоск у Солом’янському районі Києва, був затриманий правоохоронними органами. Йому повідомлено про підозру.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Подія сталася 8 квітня у Солом’янському районі столиці. Зазначається, що за процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури міста Києва затримано та повідомлено про підозру громадянину, який вчинив хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).

Згідно із матеріалами кримінального провадження, уродженець Донецька, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, стояв біля одного з торговельних кіосків біля Солом’янського ринку. 

Слідство повідомляє, що через надуманий привід чоловік вступив у конфлікт з продавцями та перехожими. Після цього він покинув місце події, однак невдовзі повернувся зі зброєю та здійснив хаотичний постріл у повітря. Свідки намагалися втихомирити правопорушника, однак у відповідь він здійснив ще два постріли у фасадне вікно кіоску, всередині якого знаходилось троє людей, після чого втік з місця події.   

"Вжитими слідчо-оперативними заходами зловмисника вдалося встановити та затримати. На цей час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Правоохоронці встановлюють всі обставини правопорушення", — йдеться у повідомленні.

Викриття протиправних дій здійснювалося прокурорами спільно зі слідчими та оперативними співробітниками Солом’янського УП ГУ НП у місті Києві.

Нагадаємо, жителя Вінниці, який у 2018 році вбив свою матір, дружину та двох дітей засудили до довічного ув'язнення. У Верховному Суді прокурори відстояли справедливе покарання для чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.04.2023 20:05