Фото: Поліція Вінницької області

Вбив матір, дружину та дітей: суд виніс покарання жителю Вінниці

Жителя Вінниці, який у 2018 році вбив свою матір, дружину та двох дітей засудили до довічного ув'язнення. У Верховному Суді прокурори відстояли справедливе покарання для чоловіка.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора. 

Встановлено, що в грудні 2018 року чоловік позбавив життя матір, колишню дружину та двох своїх дітей — трирічну доньку і семирічного сина. Потерпілі проживали разом у квартирі засудженого, а він — окремо. При зустрічах, коли чоловік приходив до колишньої родини, часто виникали конфлікти. Під час чергової сварки засуджений почав душити колишню дружину, завдавав численних ударів слюсарським молотком. Аналогічні дії вчинив стосовно матері та своїх малолітніх дітей. 

Щоб приховати сліди злочину та відвести від себе підозри, чоловік намагався зімітувати розбійний напад: розкидав речі й документи потерпілих по квартирі, вхідні двері залишив відчиненими. Потім змив із себе сліди крові та покинув помешкання.

Він поїхав на таксі до іншої частини міста, де викинув на смітник молоток. Коли повернувся до квартири, побачив, що ніхто не виявив злочин, а тому самостійно викликав "швидку", імітуючи розпач та нерозуміння ситуації. На місці лікарі констатували смерть двох жінок і хлопчика. Дівчинка померла за кілька годин у медзакладі.

"Верховний Суд підтримав позицію прокурорів та констатував, що призначене покарання відповідає вимогам справедливості та відображає співмірність злочину та кари", — йдеться в повідомлення генпрокуратури.

Нагадаємо, на Закарпатті засудили чоловіка, який умисно вбив двох дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 10.04.2023 17:31