Правоохоронці затримали наркодилерів із «товаром» на 300 тис. гривень

01 ЛИСТОПАДА 2017 11:52

У Чернівцях поліція припинила діяльність групи наркоділків. Зловмисники займалися контрабандою, виготовленням, а також збутом психотропних і наркотичних засобів. Під час обшуків у злочинців вилучено наркотиків майже на 300 тисяч гривень, інформує TrueUA.

На сайті НПУ зазначається, що співробітники поліції спільно з працівниками СБУ, прикордонної служби та прокуратури задокументували злочинну діяльність організованої групи у складі 9-ти жителів Чернівців.

Правоохоронці з’ясували, що правопорушники упродовж тривалого часу контрабандним шляхом постачали в Україну з Євросоюзу наркотичний засіб «Субутекс».

«Учасники злочинної групи придбали на околиці Чернівців дачний будинок, який в подальшому обладнали під стаціонарну нарколабораторію. Через мережу інтернет наркоділки замовляли хімічні реактиви, колби та інші необхідні речовини для виготовлення психотропної речовини «амфетамін». Свій «товар» порушники збували оптовим наркодилерам, котрі в подальшому поширювали його серед наркозалежних громадян. За отриманою інформацією, злочинці продавали «Субутекс» за ціною 400 гривень за 1 таблетку, а амфетамін – 200-300 гривень за 1 грам. Щоденна виручка за збут наркотиків становила приблизно 15 тисяч гривень», – йдеться у повідомлені НПУ.

Також повідомляється, що за місцями проживання учасників групи та в інших місцях провадження злочинної діяльності правоохоронці провели близько 20 обшуків, під час яких було виявлено і вилучено 500 грамів амфетаміну, 170 таблеток «Субутекс», канабіс, вогнепальну зброю, набої, а також вибухівку. Все вилучене направлено на експертне дослідження.

Усіх учасників злочинної групи затримано. 

Події, 01.11.2017 11:52