Правоохоронці затримали «злодія в законі» «Тенго Гальського»

30 СЕРПНЯ 2017 10:54

Оперативники Управління карного розшуку поліції Київської області затримали в Києві Тенгіза ЧАРАЮ, відомого у кримінальному світі як «Тенго Гальський». «Злодій в законі» з Грузії вкотре нелегально прибув в Україну для перерозподілу сфер впливу в злочинному середовищі.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку Головного управління Національної поліції в Київській області у Facebook.

«35-річний «кримінальний мігрант» знову перетнув державний кордон України поза пунктом пропуску Державної прикордонної служби з боку Російської Федерації. У грудні 2016 року та квітні 2017 року його вже затримували поліцейські, а рішенням Державної міграційної служби «Тенго Гальського» було витворено з країни», – йдеться у повідомлені поліції.

Правоохоронці з’ясували, що злочинна діяльність раніше судимого кримінального авторитета має транснаціональний характер, а його перебування на території України становить загрозу безпеці громадян. У 2014 році кримінального авторитета «коронували» у м. Санкт-Петербург Російської Федерації.

Також повідомляється, що поліцейські звернулися до Держаної міграційної служби України з клопотанням про повторне примусове видворення громадянина Грузії з України.

Події, 30.08.2017 10:54