Фото: скріншот з відео

Президент попередив українців: з'явилось звернення Зеленського на Великдень (відео)

У неділю, 16 квітня, президент України Володимир Зеленський привітав українців з Великоднем. Гарант попередив земляків, що попереду в України ще багато випробувань.

Відеозвернення з'явилось у Telegram глави держави.

"Великий народе великої країни. Наприкінці минулої зими Росія принесла на нашу землю повномасштабну війну, а з нею смерть, біль та морок. Вранці 24 лютого сонце так і не зійшло, світанок так і не настав. Вранці 24 лютого почалася темна ніч і водночас почалося наше пробудження, наша боротьба. Темрява не змогла затьмарити наш дух, прагнення волі, любов до рідної землі та готовність її захищати", — заявив Зеленський.

Президент нагадав українцям, що цього дня рік тому, всі молилися, щоб наша країна вистояла.

"417 днів — ми вже пройшли немалий шлях. Попереду в нас чи не найважча з вершин. Ми подолаємо її. Разом зустрінемо свій світанок, коли над усією нашою країною зійде сонце — це синьо-жовтий прапор. Він неодмінно підніметься над всією нашою Богом даною землею", — додав президент.

Нагадаємо, вночі 16 квітня в Україну прибув Благодатний вогонь. З храму Святої Трійці в Луцьку його передадуть усім церквам Православної церкви України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.04.2023 09:05