Скріншот з відео

Пригожин запросив Зеленського у Бєлгородську область: що задумав терорист

Ватажок бойовиків з ПВК "Вагнера" Євген Пригожин запросив президента України Володимира Зеленського в Бєлгородську область. Там продовжує тривати спецоперація російських добровольців.

Прес-служба ватажка терористів опублікувала його звернення до глави "Російського добровольчого корпусу" Дениса Нікітіна. Воно стосувалося обміну полоненими в Бєлгородській області. 

Російські добровольці знову зайшли на територію РФ. Біля Нової Таволжанки на Бєлгородщині тривають бої. Російські добровольці запросили губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова на обмін полоненими, але той вигадав причину, щоб відмовитися. Натомість Пригожин заявив, що готовий з'явитися особисто на обмін полоненими, якщо туди приїде президент України Володимир Зеленський. 

"Денис, якщо ніхто не приїде в позначене місце за полоненими, готовий надіслати одного зі своїх високопоставлених заступників для того, щоб їх забрати. Якщо приїде в це місце Володимир Олександрович Зеленський, готовий прибути сам", — вказав він. 

Нагадаємо, 3 червня партизанські загони двічі за десять днів атакували Бєлгородську область Росії. Згодом секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов прокоментував рейди Російського добровольчого корпусу та легіону "Свобода Росії" у Бєлгородській області. Він вважає, що "це тільки початок".

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що у російському суспільстві панує паніка та невизначеність після рейду російського добровольчого корпусу в Бєлгородській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.06.2023 21:59