Фото: РНБО

"Буде не тільки Бєлгород": Данілов прокоментував рейди російських добровольців

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов прокоментував рейди Російського добровольчого корпусу (РДК) та легіону "Свобода Росії" у Бєлгородській області. Він вважає, що "це тільки початок".

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Це ж не перший випадок, коли росіяни зі зброєю в руках ідуть захищати свою країну. Звикаємо до цього. Я неодноразово наголошував  мають право, чому ні… Я впевнений, що це тільки початок  далі буде. Це буде не тільки Бєлгород. Ви ж бачите, що там відбувається  то дрони самі по собі по Москві починають запускати, то ще щось робити. Дивна країна, що тут сказати", — сказав Данілов.

Також Данілов вважає, що активна частина процесу фрагментації Росії почалася 24 лютого, "коли ці божевільні вирішили напасти на нашу країну".

"Нічого дивного не відбувається, де далі наступного разу ми будемо бачити такі речі  це тільки питання часу",  підсумував він.

Нагадаємо, Російський добровольчий корпус (РДК) та легіон "Свобода Росії" у четвер, 1 червня, оголосили про початок другої фази "звільнення" Бєлгородської області. Бійці РДК заявили, що накрили "Градами" будівлю МВС у Шебекіному. Також була інформація про те, що росіяни спалюють документи біля адмінбудівель і в паніці залишають Шебекіно та Бєлгород.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.06.2023 21:56