Усе, що залишилося з катівні в Маріуполі. Джерело: Telegram-канал Петра Андрющенка

Приховують злочини: росіяни демонтують головну катівню в Маріуполі

Російські окупанти в тимчасово окупованому Маріуполі демонтують будівлю, де раніше вони облаштували "головну" катівню в місті. Це приміщення на проспекті Металургів.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Він опублікував у своєму Telegram-каналі відповідну фотографію та зображення локації, де це відбувається.

"Та сама історія, як із Драматичним театром — просто замітають сліди. Це — частина приміщення Центрального (Жовтневого при окупантах) райвідділку поліції. Саме тут був головний пункт фільтрації й основна катівня. Тут — труха та заливка бетоном. Наче нічого й не було", — зазначив Петро Андрющенко.

Джерело: Telegram-канал Петра Андрющенка

Джерело: Telegram-канал Петра Андрющенка

За словами Андрющенка, зараз у Маріуполі працює лише катівня від ФСБ — в Приморському районі — в районі парку та мечеті. Він припустив, що вона там тимчасово.

Нагадаємо, що декілька днів тому в тимчасово окупованому Маріуполі партизани підірвали автівку російського офіцера. За словами Андрющенка, подія сталася на вулиці Нестерова в Приморському районі. Офіцер армії країни-агресорки потрапив у лікарню.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.12.2023 13:39