Фото: Facebook Західне регіональне управління Держприкордонслужби

Прикордонники повідомляють про черги у пунктах пропуску

Станом на ранок неділі, 11 червня, на виїзд з України утворилися черги зі 470 легкових автомобілів, 38 автобусів та 274 вантажівок. Відтак, найбільші черги прикордонники зафіксували на польському напрямку.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Зокрема, скупчення спостерігають у таких пунктах пропуску:

"Устилуг" — 120 автомобілів,
"Угринів"
80 автомобілів,
"Рава-Руська"
— 30 автомобілів, чотири автобуси,
"Грушів"
— 30 л/а, 18 автобусів,
"Краківець"
80 автомобілів, 13 автобусів,
"Шегині"
60 автівок, три автобуси.

У ПП "Нижанковичі" в електронній черзі очікують 274 вантажівки. Тут здійснюється пропуск лише транспорту з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ).

На кордоні зі Словаччиною черга з 15 автомобілів є лише у ПП "Ужгород". Тоді як на угорському напрямку 15 автомобілів очікують у ПП "Тиса" та ще 25 у ПП "Лужанка". На румунському напрямку 45 автомобілів очікують на виїзд у пункті пропуску "Порубне". 

Нагадаємо, компанія "Украерорух" 24 лютого 2022 року оголосила про закриття повітряного простору країни для цивільних літаків через вторгнення Росії на українську територію. Водночас є можливість, що міжнародний аеропорт "Львів" частково відкриють до перемоги України над загарбниками. Він працюватиме як гуманітарний коридор під контролем Євросоюзу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Суспільство, 11.06.2023 10:40