На фото: пошкоджений будинок в Олександрійському районі Кіровоградської області. Джерело: Кіровоградська РВА

"Прильоти" по об'єктах промисловості і постраждалі: влада повідомила про наслідки обстрілу ще двох областей

У понеділок, 18 березня, ворог атакував Україну ударними дронами. На жаль, є "прильоти" по об'єктах промисловості в Кіровоградській області, а на Хмельниччині від вибуху постраждала одна людина.

Кіровоградська область

Як повідомив на своїй Facebook-сторінці мер міста Світловодськ Андрій Маліцький, на території громади зафіксовано влучання по об'єктах промисловості, а також зазнали пошкоджень житлові будинки.

Пошкоджений будинок в Олександрійському районі на Кіровоградщині

На фото: пошкоджений будинок в Олександрійському районі Кіровоградської області. Джерело: Кіровоградська РВА.

"Внаслідок нічної атаки ворожими "шахедами" по території Світловодської міської територіальної громади зафіксовано прильоти по об'єктах промисловості. Без жертв", — написав Маліцький.

Пошкоджений приватний будинок в Олександрійському районі на Кіровоградщині

На фото: пошкоджений будинок в Олександрійському районі на Кіровоградщині. Джерело: Кіровоградська РВА

Також, за його словами, на Кіровоградщині в Олександрійському районі у житлових будинках навколо вибуховою хвилею вибило вікна, а уламками побито дахи. Інформації про постраждалих не надходило.

Хмельницька область

На Хмельниччині, на жаль, не обійшлось без постраждалих. Як повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін, в області збили один дрон. Також внаслідок атаки постраждала місцева жителька. 

"Сьогодні вночі, під час сигналу "Повітряна тривога", в межах області сили ППО ЗСУ знешкодили один БпЛА типу Shahed. Внаслідок атаки постраждала жителька нашої області 1976 року народження. Її госпіталізували до лікарні з травмою правого плеча та обличчя. Надається медична допомога. Загрози її життю немає. Крім того, є пошкодження приватного будинку", — написав Сергій Тюрін.

Нагадаємо, що у неділю, 17 березня, рашисти обстріляли МиколаївЗа попередніми даними, внаслідок удару по Миколаєву постраждали п’ятеро осіб, стан деяких із них — середньої важкості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 
Війна, 18.03.2024 09:57